Dorresteinseweg 16 A, 3817 GC Amersfoort

Tarieven bij Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein

Tarieven en kosten bij Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein

Alle behandelingen zijn gewaardeerd met een UPT-code. UPT betekent uniforme particuliere tarieven. Deze codes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit.

Onze materiaal- en techniekkosten vanaf 1 januari 2018 vindt u in de pdf Prijzen materiaal- en techniekkosten Dorrestein.  U kunt deze downloaden door op de link te klikken.

Begroting

Indien de tandarts of mondhygienist u een behandeling voorstelt, wordt deze altijd uitvoerig vooraf met u besproken. Indien de kosten hoger zijn dan 250 euro, ontvangt u tevens een schriftelijke begroting. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Facturatie

Alle facturen worden verzorgd door Infomedics. Dit is een facturatiebedrijf dat met diverse tandartspraktijken samenwerkt. Infomedics staat rechtstreeks in contact met uw zorgverzekeraar. Indien u zelf behoefte heeft aan een factuur voor uw administratie, laat u dit dan weten aan de receptie.

Ixorg

De huidige zorgverzekeraars hebben veelal ingewikkelde mondzorgpakketten, strenge voorwaarden en zijn vaak erg duur. Ixorg is een organisatie die u mogelijk wel kan helpen aan goede en betaalbare verzekerde mondzorg.

Waarom Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren