Dorresteinseweg 16 A, 3817 GC Amersfoort

Vacatures bij Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein

Solliciteren?

Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein staat open voor sollicitaties. Ben jij tandarts, preventieassistente tandartsassistente, mondhygiëniste of baliemedewerker? Voel je vrij om te solliciteren, we kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein is een jonge enthousiaste tandartsenpraktijk die werkt volgens moderne maatstaven en professionele tandheelkundige zorg hoog in het vaandel heeft.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Tandarts

Wij zoeken een tandarts voor minimaal 2 dagen per week die in Nederland aan 1 van de universiteiten is opgeleid.  Voor onze praktijk is een beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift een vereiste. Heb je reeds tandheelkundige ervaring, dan is dit een pré.

Mondhygiëniste

Ben jij een specialist in preventieve mondhygiëne en werk je graag mee aan een gezonde en frisse mond? Wij zoeken een mondhygiëniste voor onze praktijk. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is een vereiste. Heb je al ervaring als mondhygiëniste, dan is dit een pré.

Tandartsassistente

Heb jij een afgeronde opleiding tandartsassistente? Ben je flexibel en heb je een doortastende, warme instelling? Bij ons kun je aan het werk als tandartsassistente voor 1 van onze tandartsen. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is een vereiste. Ervaring als tandartsassistente is een pré.

Preventieassistente

Weet jij alles over het gebit? En ben je opgeleid in het uitvoeren van preventieve behandelingen en mondhygiëne? Wij zoeken een preventieassistente ter ondersteuning van onze tandartsen op het gebied van voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is een vereiste. Ervaring een pré.

Waarom Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren