Dorresteinseweg 16 A, 3817 GC Amersfoort

Links naar websites met informatie over uw gebit!

Kliniek voor tandheelkunde Dorrestein adviseert u onderstaande websites te bekijken waar u informatie kunt vinden met betrekking tot uw gebit. Hier vindt u informatie over mogelijke behandelingen, aanvullende specialisten, verzekeringen of de belangenorganisatie KNMT. U kunt op de links klikken en wordt dan direct doorgelinked:

www.allesoverhetgebit.nl

Website waar u uitgebreide informatie kunt vinden over mondgezondheid, kosten en vergoedingen in de tandheelkunde en informatie over de tandartspraktijk:

tandinfo.nl

Bij tandinfo vindt u allerlei informatie op tandheelkundig gebied. Het gebit nader bekeken, ontwikkeling van het gebit, tandversiering, tandverkleuring, etcetera.

www.ivorenkruis.nl/Folders-lezen.html

De folders van het Ivoren kruis bieden u wetenschappelijke informatie over diverse onderwerpen, van aften tot wortelkanaalbehandlingen.

www.implantologie-amersfoort.nl

Implantologie Amersfoort is een kliniek voor esthetische en reconstructieve tandheelkunde. De website informeert u over de mogelijkheden van een implantaat, teeth in an hour, klikgebit, all on four en meer.

www.ixorg.nl

Op de website van Ixorg kunt u lezen hoe te besparen op de aanvullende tandartsverzekering. Sparen voor tandartskosten en tot € 10.000 verzekerd zijn bij een ongeval.

www.knmt.nl

De KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. Zij willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Mocht u nog vragen hebben, die u niet beantwoordt ziet in de websites met informatie over uw gebit, dan kunt u uiteraard contact opnemen: 033 – 461 22 00

www.dentcoach.nl

Samen met docenten uit de praktijk biedt dentcoach training en coaching voor mondzorgprofessionals. Theoretische ondersteuning en veel praktijkvaardigheden.

Waarom Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren